Followers

Thursday, 3 November 2011

:: de BeauTiFul MetHod of PayMent ::

Hallu everyone..its mizz again..well u olz,mcm yg penah mizz gtau dlm previous post,mizz nak share cara2 pembayaran Premium Beautiful kan?hurm..patotnye entry ni segera di publish after that post tp terdelay laa plak atas sebab2 yang sengaja dibuat..akaka..(gelak jahat seyh..)opppss..be serious hokey..bab penting neh.. 

Seperti sedia maklum, harga standard Premium Beautiful adalah seperti berikut : 


SMALL – MEDIUM SIZE = RM2400
LARGE – 5XL SIZE = RM2600
Cara pembayaran adalah seperti berikut : 

Cara 1 : TUNAI 
Haa..kalau u ols tanya sape2.absolutely confirm laa bayaran TUNAI adalah yang terbaik..sebab apa??sebab akan menyenangkan kedua2 belah pihak.Anda sebagai buyer akan dpt on da spot Premium Beautiful and mizz sbg seller of coz laa lg berbahagia kan sbb dpt bagi terus the best product ni..kang kalo disimpan lamer2 set korang tu dikhuatiri akn diberi kpd org lain terlebih dahulu, kan dah rugi kat ctu. ..Dan yang paling bestnyer, for those yg bayar CASH akan dpt HARGA HEBAT dr mizz tau..bukan RM2400 yer..mmg sgt2 saving okay... hurm, korang leh bank in ke akaun Maybank or CIMB, nombor akaun akan diberikan kelak ya... 

Ataupun, if tak nak ke kaunter bank or transfer duit via online, mizz terima je cash by hand dan bersedia untuk berjumpa dengan anda..yeah!! 


Cara 2 : KAD KREDIT 
Once korang dah decide nak wat payment guna kad kredit, mizz akan pos@email BORANG ke alamat korang. If guna :

Ambank, OCBC, Hong Leong = 0% installment plan
Lain-lain kad kredit = interest 1.5% 

Make sure korang informkan kepada pihak bank nak buat retail purchase dengan Hai-O dan maklumkan jumlah amaun, once dah confirm nanti pihak Hai-O akan buat installment plan tu. Pastikan ada credit availability pada kad kredit korang ya. 

PILIHAN DI TANGAN ANDA!!! 

Cara 3 : ANSURAN 

Sape cakap beli Premium Beautiful xleh bayar ansuran??mizz terima ansuran tau..tapi harganye RM2400 laa..x bleh kasi harga hebat maa..kecian lak for those yg bayar CASH td.. 

Berikut adalah deposit (bulan pertama) yang perlu korang bayar (berdasarkan saiz PB) :

Normal size (S-M) = Deposit RM400
Large size – 5XL = Deposit RM600 


Untuk bulan seterusnya, cuma wat bayaran seperti berikut :
RM200 * 10 bulan 

Untuk pembayaran cara ini, mizz memerlukan dokumen berkenaan : 

1) Satu salinan IC
2) Resit bil air+bil elektrik (2 bulan) 

Barang akan dipos@dihantar selepas anda membuat bayaran selama 5 bulan. Pembayaran untuk 5 bulan seterusnya diharapkan ada kejujuran di antara kita. 

Cara 4 : PINJAMAN EKSPRESS 
Cara mudah untuk dapatkan TUNAI adalah dengan mengunjungi EASY RHB. Korang cuma perlu cari mana-mana kaunter RHB Bank yang berwarna pink. Kalau korang perasan kat Tesco, Giant dan shopping complex seperti Jusco pun ada kaunter Easy RHB. If korang guna cara ni, harga Premium Beutiful adalah seperti harga CASH...alaa..harga hebat dr mizz tu.. 

Cara-cara memohon pinjaman ekspress di Easy RHB:

1) Terbuka kepada semua kakitangan kerajaan dan swasta
2) Cari kaunter warna pink (Easy RHB)
3) Bawa IC , maklumkan kat pegawai nak wat PINJAMAN EKSPRESS
4) Maklumkan berapa banyak duit nak pinjam (e.g. : RM2000)5) Jangkamasa pinjaman tu, terpulang.
6) Tempoh nak proses permohonan : 15min – 30min
7) Kelulusan pinjaman adalah serta merta. Korang akan dapat duit pada hari yang sama dalam tempoh yang dinyatakan tadi.
Duit tu korang leh bayar kepada mizz. Yang bulan-bulan tu, korang just bayar kat RHB bank. 
Yer..sekian saje cara2 pembayaran Premium Beautiful..so,susah tak nak dapatkan luxurious corset ni?tak kan??kan mizz penah gtau..everyone mampu utk memilikinya..and everyone MUST have this product okay..tak kira laa korang ni selim melim ker,chubby2 comel ke patot kena ade gak 1 set for ur own..KENAPA??sebab setiap orang dr kiter2 ni ada hak untuk cantik dan sihat..cantik untuk mata kita dan cantik untuk mata org yang memandang kita..am i rite??so, what u waiting for??Grab 1 set now!!sementara stok masih ada..yeah!!


CONTACT / SMS MIZA (017-9178030)
PM @ FB : Hamizah Shalah Huddin

0 comments:

Post a Comment